talvi7.jpg

Avoimena varhaiskasvatuksen opettajan toimi

Tule töihin Multian kunnan varhaiskasvatukseen!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen toimeen. Toimi täytetään 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme innostuneeseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme työkaveria, jolla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Suhtaudut työhösi myönteisesti, ja ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman että toisen työn arvostamisena. Olet ratkaisukeskeinen, kehität ja jaat osaamistasi työyhteisössäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 540/2018 26§:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Työaika: 38.25h
Palkkaus: OVTES (Tehtäväkohtainen palkka) ja TVA

Tehtävän valitulta edellytetään hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset 23.11.2022 klo.15.00 mennessä www.kuntarekry.fi tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Päivi Salonen p. 014 2481 230 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sinervän koulu
Sinervän koulu

Palvelut matkailijoille
Matkailijoille

Rakentajille
Rakentajille

 
 

Ajankohtaista

Klikkaa kuvaa tutustuaksesi Keski-Suomen hyvinvointialueen valmisteluun.

Navigaatio