Haussa innostava ja näkemyksellinen perusturvajohtaja! (hakuaikaa jatkettu)

Hakuaikaa jatkettu 9.6. klo 12.00 saakka!

Etsimme Multian kunnan perusturvaan ihmisläheistä johtajaa ja uudistavaa edelläkävijää, jolla on taitoa rakentaa tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluita.

Perusturvan vastuulle kuuluu sosiaali- ja perhepalvelujen, terveyspalvelujen ja vanhus- ja vammaispalvelujen kehittäminen. Tehtävänä on vastata Multian kunnan lakisääteisten ja kunnan päättämien sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä sekä näihin palveluihin liittyvistä tuki- ja kehittämispalveluista sekä palvelujen valvonnasta ja ohjauksesta.

Meillä Multialla tekemisen ytimessä on osaaminen, luottamus, avoimuus ja yhteisöllisyys. Arvostamme talousosaamista ja strategista johtamisotetta.

Mikäli sinä olet innostava ja sinulla on näkemyksellisyyttä sosiaali- ja terveyspalvelujen johtamiseen ja kehittämiseen pienessä kunnassa, voit olla juuri hakemamme vahvistus joukkueeseemme. Multian kunnassa on asukkaita noin 1600 ja työntekijöitä 130, tule mukaan joukkoomme!

Haemme ammattilaista, joka

  • Omaa näkemystä siitä, mihin kunnat ja sosiaali- ja terveyspalveluiden kenttä ovat kehittymässä.
  • Nauttii kehittämisestä, mutta pitää samalla langat tukevasti käsissä vaihtelevissakin projekteissa.
  • On toimintatavoiltaan suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja selkeä.
  • Toimii sujuvasti muuttuvissa tilanteissa niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla.
  • Näkee ison kuvan ja pystyy priorisoimaan tehtäviään.
  • Ilmaisee itseään selkeästi ja vakuuttavasti.
  • Työskentelee luontevasti kunnan omassa organisaatiossa sekä yhteistyökumppaneiden verkostoissa.
  • Omaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta.

Perusturvajohtajana vastaat oman toimialasi toiminnasta, taloudesta, johtamisesta ja kehittämisestä. Olet toimialaasi kuuluvia tulosalueita johtavien viranhaltijoiden esihenkilö, minkä lisäksi toimit vanhuspalveluiden johtajana. Päätät toimialaasi koskevista sopimuksista ja toimit kunnan edunvalvojana perusturvaan liittyvissä asioissa. Toimit kunnanhallituksen ja kunnanjohtajan alaisuudessa. Vastaat perusturvan asioiden valmistelusta, täytäntöönpanosta ja raportoinnista. Kuulut kunnan johtoryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta johtamistehtävistä, toimialan tuntemusta sekä kokemusta vanhuspalveluiden johtamisesta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito, sosiaalityöntekijän pätevyys, näkemys toimialan kehityssuunnista, kyky muutosjohtamiseen sekä hyvät viestintä-, verkostoitumis- ja yhteistyötaidot lasketaan eduksi.

Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Palkkaus
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus. Palkkaus määritellään erikseen. Hakija voi esittää hakemuksessaan palkkatoivomuksensa.

Työaika
Kokonaistyöaika

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Kunnanjohtaja Noora Pajari, noora.pajari(at)multia.fi, p. 040 3016 201

Perusturvalautakunnan/valintatyöryhmän puheenjohtaja Kati Kekälinen, kati.kekalinen(at)multia.fi, p. 044 572 5127

Jätäthän hakemuksen 25.5.2021 kello 15.00 mennessä osoitteeseen: kirjaamo(at)multia.fi

Palvelut matkailijoille
Matkailijoille

Tapahtumakalenteriin
Tapahtumat

Rakentajille
Rakentajille

Koronatiedotus
Koronatiedotus

 

Kuntavaalit 2021

 
 

Ajankohtaista