Tule työskentelemään vireään ja viihtyisään Multian kuntaan! Avoimina kaksi hoitajan vakituista työsuhdetta.

Tule työskentelemään vireään ja viihtyisään Multian kuntaan! Avoimina kaksi hoitajan vakituista työsuhdetta.

Etsimme kahta hoitajaa Multian kunnan vanhuspalveluihin vakituisiin työsuhteisiin tehostetun palveluasumisen yksikköön ja varahenkilöstöön. Varahenkilöstön hoitaja työskentelee tehostetun palveluasumisen yksiköissä ja kotihoidossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiili. Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Meillä kotihoidossa on aikaa yksilölliseen kohtaamiseen. Tehostettu palveluasuminen muodostuu kolmesta ryhmäkodista, joissa on hyvä hoitajamitoitus.

Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä. Tarjoamme monipuolisen hoitajan työnkuvan, mahdollisuuksien käyttää omaa osaamista ja kehittyä siinä. Iloinen ja joustava työasenne katsotaan eduksi. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Työn ohessa mahdollisuus suorittaa vanhustyön erikoisammattitutkinto tai lähiesimiestyön ammattitutkinto.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8§:n mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja TVA:n mukaan ja tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Kysy myös mahdollisuutta suorittaa lähihoitajan tutkinto oppisopimuksella.

Multian kunta on savuton työpaikka.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Haku päättyy 1.8.2021 klo 23.59.

Palvelut matkailijoille
Matkailijoille

Tapahtumakalenteriin
Tapahtumat

Rakentajille
Rakentajille

Koronatiedotus
Koronatiedotus

 
 

Ajankohtaista