Kunnanjohtajan virka haettavana

Multia on pieni, vireä ja ihmisläheinen kunta läntisessä Keski-Suomessa. Kesäaikana 1550 asukkaan väkilukumme vähintäänkin tuplaantuu ja järvien ympäröimä taajama tarjoaa asukkailleen, ohikulkijoille ja Multialla vieraileville parastaan. Kuntana Multia on eteenpäin suuntautunut, luontoa, luotettavuutta, yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta arvostava kunta. Elinkeinoelämämme on monipuolista ja merkittävimpiä teollisuuden alojamme ovat metsä- ja metalliteollisuus.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen virkasuhteeseen kunnanjohtajaa kehittämään Multiasta Keski-Suomen helmeä.

Kunnanjohtaja johtaa ja kehittää kuntaa kunnanhallituksen alaisuudessa ja toimi tehtävässään hallintosäännön mukaisesti yleishallinnon toimialajohtajana ja kunnan henkilöstöasioista vastaavana. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys kunnallishallintoon ja –talouteen sekä käytännön kokemus johtotehtävistä. Arvostamme lisäksi elinkeinoelämän tuntemusta sekä johtamis- ja verkostoitumistaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä aktiivista kehittämisotetta.

Kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus. Tehtävässä on kokonaistyöaika ja kokonaispalkkaus. Hakijat voivat esittää hakemuksessaan palkkatoiveen. Virkaan valittavan kohdalla noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Multian kunnan kirjaamoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 13.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä ja Multiasta antavat heinäkuussa kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Lehtomäki p. 040 0644 408 ja valtuuston puheenjohtaja Seppo Lampinen p. 040 3016222 ja elokuussa vt. kunnanjohtaja Teppo Sirniö p. 040 3016 202

Palvelut matkailijoille
Matkailijoille

Tapahtumakalenteriin
Tapahtumat

Rakentajille
Rakentajille

Koronatiedotus
Koronatiedotus

 
 

Ajankohtaista