IMG_4464-Edit-Edit.jpg

Haemme sosiaaliohjaaja-koulukuraattoria vakituiseen työsuhteeseen *** hakuaikaa jatkettu ***

Hakuaikaa jatkettu 16.9.2021 saakka!

Tule työskentelemään vireään ja viihtyisään Multian kuntaan!

Haemme sosiaaliohjaaja-koulukuraattoria vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2021 lukien tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tule työskentelemään koulukuraattoriksi Multian uudelle Sinervän koululle, sekä tekemään sosiaalihuoltolain mukaista sosiaaliohjausta sosiaalitoimeen. Työ jakaantuu viikoittain siten, että kuraattorityötä koululla on ajallisesti noin 40 % ja sosiaaliohjausta 60 %. 

Kuraattorin tehtäviin kuuluu yhteisöllinen ja yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö sekä monialainen verkostotyö. Työn tavoitteena on edistää oppilaiden psykososiaalista hyvinvointia, myönteistä kokonaiskehitystä sekä kodin ja koulun välistä yhteistyötä. Kuraattori tuo sosiaalityön osaamista ja näkökulmaa kouluyhteisöön ja lasten tukemiseen.

Sosiaaliohjaajana pääset tekemään ennaltaehkäisevää työtä sosiaalihuoltolain edellyttämällä tavalla perheiden kanssa, kuten palvelutarpeen arviointeja ja suunnitelmallista, muutokseen tähtäävä ohjaustyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8 §:n mukainen kelpoisuus, sosionomi. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä, sekä koulumaailman tuntemusta.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Maarit Jomppanen puh. 040 8099263, tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemus pyydetään 25.8.2021 klo 16:00 mennessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla hakemus sosiaaliohjaaja-koulukuraattori.

Palvelut matkailijoille
Matkailijoille

Rakentajille
Rakentajille

Koronatiedotus
Koronatiedotus

 
 

Klikkaa kuvaa tutustuaksesi Keski-Suomen hyvinvointialueen valmisteluun.

Ajankohtaista

Navigaatio