IMG_9280.jpg

Etsimme kahta hoitotyön ammattilaista Multian kunnan vanhuspalveluihin vakituisiin työsuhteisiin.

Tule työskentelemään vireään ja viihtyisään Multian kuntaan!

Mahdollisuus työskennellä tehostetun palveluasumisen yksikössä tai varahenkilöstössä. Varahenkilöstön hoitaja työskentelee tehostetun palveluasumisen yksikössä ja kotihoidossa tarpeen mukaan. Tehostetun palveluasumisen yksikkö koostuu kolmesta ryhmäkodista, joissa on yhteensä 31 asukaspaikkaa. Kotihoidossa on noin 50 asiakasta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä. 
 
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointijärjestelmä. Työ on pääosin 2-vuorotyötä. Yövuoroja on mahdollisuus tehdä halutessaan.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja TVA:n mukaan ja tehtävässä on 6 kk:n koeaika.
 
Multian kunta on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja:
Inka Jalkanen, puh. 014 2481 252 (2.9.2021 asti)
ja Susanna Rasinmäki, puh. 014 2481 281 (6.9.21 alkaen).
 
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: 
perusturvajohtaja Maarit Jomppanen,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. 
 
Haku päättyy 12.9.2021 klo 23.59.

Palvelut matkailijoille
Matkailijoille

Rakentajille
Rakentajille

Koronatiedotus
Koronatiedotus

 
 

Klikkaa kuvaa tutustuaksesi Keski-Suomen hyvinvointialueen valmisteluun.

Ajankohtaista

Navigaatio