Sinervän Ristin asemakaavamuutos

Multian kunnanhallitus on päättänyt 29.5.2023 käynnistää asemakaavamuutoksen Sinervän Ristin alueella maanomistajan aloitteesta. Kaavamuutos koskee Multian taajaman eteläpuolella olevan korttelin 210 tonttia 4, joka rajautuu Teikarintien ja Sinervän järven väliselle alueelle. Tontilla sijaitsee entinen seurakunnan leirikeskus Sinervän Risti. Asemakaavamuutoksen tavoitteena on muuttaa nykyistä matkailupalveluiden aluetta (RM) siten, että alueelle voidaan toteuttaa asuintonttialue (3-4 asuintonttia).


Vireilletulovaihe

Asemakaavamuutoksesta on laadittu osallistumis- ja arviointisuunnitelma, jossa on kuvattu asemakaavoituksen lähtökohdat, osallistumis- ja arviointimenettelyt sekä suunniteltu aikataulu.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma asetetaan nähtäville virelletulovaiheen kuulemista varten 10.10.-24.10.2023 väliseksi ajaksi näille nettisivuille sekä Multian kunnanvirastolle osoitteeseen Multianraitti 3, 42600 Multia. Kunnanvirastolla asiakirjat ovat nähtävillä viraston aukioloaikoina.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman riittävyyttä koskevat kirjalliset mielipiteet tulee toimittaa kuulemisaikana kunnanhallitukselle osoitettuna osoitteeseen Multian kunta, Multianraitti 3, 42600 Multia tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., viimeistään 24.10.2023.

Lisätietoja: aluearkkitehti Päivi Muhonen, p. 044 4598 434, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (pdf)