OS5A5894.jpg

Teppolan ja Matopellon alueen asemakaavamuutos

Teppolan alueen asemakaavamuutosta koskeva suunnittelutyö on käynnistynyt. Asemakaavamuutos koskee korttelin 192 tonttia numero 1 (Einontie 12) sekä siihen rajautuvaa venevalkama-aluetta, lähivirkistysaluetta sekä yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten aluetta Multian keskustan tuntumassa.

VALMISTELUVAIHE

Asemakaavamuutoksesta on laadittu luonnos, joka on nähtävillä 18.6.-13.8.2021 välisenä aikana näillä nettisivuilla. Aineistoon voi tutustua myös Multian kunnanvirastolla aukioloaikana (kesäsulku 5.7.-1.8.2021).

Kaavakartta

Kaavaselostus

Mahdolliset mielipiteet kaavaluonnoksesta tulee toimittaa nähtävilläoloaikana kirjallisesti kunnanhallitukselle osoitettuna osoitteeseen Multian kunta, Multianraitti 3, 42600 Multia tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., viimeistään 13.8.2021.

Lisätietoja:

VIREILLETULO

Asemakaavamuutoksesta on laadittu osallistumis- ja arviointisuunnitelma, jossa on kuvattu asemakaavoituksen lähtökohdat, osallistumis- ja arviointimenettelyt sekä suunniteltu aikataulu.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma asetetaan nähtäville 20.5.-3.6.2021 väliseksi ajaksi Multian kunnanvirastolle osoitteeseen Multianraitti 3. Asiakirjaan voi tutustua myös alla olevan linkin kautta:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätietoja asiasta antaa aluearkkitehtipalveluista Päivi Muhonen, p. 044 4598 434, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Navigaatio