OS5A5629.jpg

Rakennusvalvonta

Tonttien ja rakennuslupapalveluiden tiedustelut

Tiina Löytömäki

Vapaiden vuokra-asuntojen tiedustelut

Jenni Peltokangas

Asuntohakemus

Nuohoukset Multialla

Pelastuslain 13§ velvoittaa, että tulisijat ja savuhormit on nuohottu 59§:n mukaisella tavalla.

Vakituisen asunnon tulisijat tulee nuohota vuosittain. Loma- ja vapaa-ajan asuntojen nuohoukset tulee suorittaa kolmen vuoden välein.

Vastuu nuohouksen tilaamisesta on asiakkaalla. Multian alueella piirinuohoajana toimivat Keski-Suomen sisäilmamestarit. Vakuutusyhtiöt hyväksyvät tällä alueella vain Keski-Suomen sisäilmamestareiden nuohoukset. Nuohouksen voi tilata numerosta 0400-851393 tai sähköisesti osoitteessa http://www.k-ssisailmamestarit.fi.

Talousjätevesien käsittelystä haja-asutusalueilla

Multia on mukana maakunnallisessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoimassa Talousjätevesien käsittelyn kehittäminen haja-asutusalueilla –hankkeessa. Hankkeen www-sivuilla osoitteessa www.jamk.fi/jatevesi on hyödyllistä tietoa mm. jätevesijärjestelmistä, hankkeen järjestämistä koulutus- ja neuvontatilaisuuksista sekä linkkejä muille aihetta koskeville sivuille. Sivuilla on myös lomakepohja jätevesijärjestelmää koskevan selvityksen tekemiseksi. Hanketyöntekijät käyvät myös tekemässä kiinteistökohtaisia selvityksiä pyynnöstä. Yhteystiedot löytyvät hankkeen sivuilta.

 
 

Navigaatio