Ylös

Pöytäkirjat

Pöytäkirjat ovat nähtävillä vuoden ajan kokouspäivämäärästä lukien. Vanhempia pöytäkirjoja voi tiedustella osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Euroopan Unionin saavutettavuusdirektiivi edellyttää, että julkaistavan materiaalin on oltava koneluettavaa. Tästä johtuen emme julkaise pöytäkirjoja skannattuina vaan PDF-tulosteina, joten niissä ei ole allekirjoituksia, pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimia tai muita käsin tehtäviä merkintöjä. Näillä merkinnöillä varustettuja versioita voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Uuden asianhallintajärjestelmän käyttöönotosta johtuen 1.1.2021 jälkeen pidettyjen kokousten pöytäkirjat löytyvät osoitteesta http://julkaisu.multia.fi (avautuu uuteen ikkunaan) ja tämä sivuston osio poistuu vaiheittain käytöstä vuoden 2021 loppuun mennessä.
Poikkeuksena tästä on kunnanhallituksen kokouksen 18.1.2021 pöytäkirja, mikä on teknisten ongelmien vuoksi julkaistuna vielä toistaiseksi tällä puolella.
 
 
 
 

Navigaatio