OS5A6474.jpg

Multian kunnan henkilökuntaa ja oppilaita on altistunut, sekä sairastunut koronavirukselle

Multian kunnanvirastossa on todettu useita koronatartuntoja. Kunnanvirasto on suljettuna 8.10.2021 saakka ja vahva etätyösuositus on voimassa. Kuntalaisia palvellaan pääsääntöisesti puhelimitse, sähköpostilla tai teamsin kautta.

Lisäksi Sinervän koulussa on todettu uusi positiivinen koronatapaus. Altistuneet on kartoitettu ja kuudes luokka on asetettu karanteeniin tartuntatautiviranomaisen toimesta.

Mahdollisia altistumisia on myös yhdellä koulukuljetusreitillä ja tartuntatautiviranomaiset ovat yhteydessä lasten perheisiin ja antavat ohjeet karanteenista. Muiden lasten osalta opetus jatkuu normaalisti. Lisäksi koulu on tiedottanut, sekä tiedottaa koteja säännöllisesti tilanteesta Wilman kautta.

Mikäli epäilet altistumista tai oireilet, voit ottaa yhteyttä Seututerveyskeskuksen koronainfopuhelimeen puh. 014 269 8180. Infopuhelin palvelee kaikissa koronaan liittyvissä kysymyksissä.

Kunnan johtoryhmä korostaa henkilökohtaisen maskin käytön tärkeyttä ja hyvää käsihygieniaa. Harrastustoiminnan osalta olethan tilaisuuksissa vain ehdottomasti terveenä.

Kuntalaisia pyydetään myös seuraamaan THL:n ohjeistuksia koronaviruksesta.

Asiasta tiedotetaan tarvittaessa lisää.

Lisätiedot:

Teppo Sirniö kunnanjohtaja, puh. 040 301 6202

 
 

Navigaatio