Ohjeet työntarjoajalle

 1. Työpaikka voi työllistää multialaisen 15-29-vuotiaan nuoren 1-10 päiväksi.
  Työpaikanjärjestäjä voi ilmoittaa tarjolla olevista työpaikoista joko käymällä tai soittamalla Multialla kunnanviraston kesätyökampanjatoimistoon puh. 040 3016 232 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

  Työpaikka voidaan laittaa joko yleiseen hakuun tai työpaikanjärjestäjä itse voi valita nuoren työntekijän. Valitun nuoren on, mikäli hän ei ole sitä vielä tehnyt, ilmoittauduttava Multian kunnantoimistoon kesätyöpaikan hakijaksi.

  Yleisessä haussa työpaikasta laitetaan ilmoitus kunnanviraston ilmoitustaululle pääoven viereiseen ikkunaan. Kampanjan puitteissa on mahdollista työllistää sama nuori max. kahden viikon (10 pv) ajaksi, jolloin nuoren saama palkka on 15-17-vuotiaille 29 €/pv ja 18-29-vuotiaille 39 €/pv. Mikäli nuori täyttää 18 v. työssäoloaikana hän saa korkeamman palkan.

  Sosiaalimaksut laskettu keskiarvon mukaan pyöristäen.

 2. MULTIAN KUNTA tekee nuoren kanssa työsopimuksen (3 kpl); kesätyökampanjatoimistolle, työntekijälle ja työpaikantarjoajalle. Työsopimus on tehtävä ennen työn aloittamista.

  15-17-vuotiailla saa teettää korkeintaan 6 tunnin työpäivää. Nuoren 10 pv työn palkkakulut ovat sosiaalivakuutusmaksuineen 300,00 € + 72,00 (alv 24 %) = 372,00 €. Päivittäinen palkkameno työnantajalle on 37,20 €.

  18-29-vuotiailla saa teettää korkeintaan 8 tunnin työpäivää. Nuoren 10 pv työn palkkakulut ovat sosiaalivakuutus-. ym. tapaturmamaksuineen 475,00 € + 115,00 (alv 24 %) = 590,00 €. Päivittäinen palkkameno työnantajalle on 59,00 €.

 3. Työpaikanjärjestäjä maksaa kunnan tilille palkkasumman sosiaalivakuutusmaksuineen + alv 24 %. Maksuun on laitettava työntekijän nimi ja työaika. Multian kunta maksaa keskitetysti kesätyöntekijöiden palkat työntekijöille.

  Nuori voi työllistyä enintään 60/80 tunniksi. Työntarjoaja ja nuori voivat sopia keskenään työjakson ja -päivän pituudesta. Työjakso voidaan myös jakaa yli 10pv:n ajalle. Enimmäistuntimäärät eivät saa ylittyä /päivä tai /kesätyöjakso. Työsopimuksessa on mainittava poikkeavasta työjaksosta. Tuntimäärä voi jakautua myös useamman työntarjoajan kesken. Kesätyökampanjan kautta työllistetty ei saa tehdä yötöitä.

  NUORI VOI SUORITTAA KESÄTYÖKAMPANJAN KAUTTA VAIN YHDEN 10 PV TYÖJAKSON.

  TYÖSOPIMUKSESSA ON MAINITTAVA MITÄ TYÖTÄ NUORI TEKEE. Palkanmaksua varten tarvitaan työntekijälle työnimike, esim. toimistoapulainen, varastotyöntekijä, myyjä yms.

 4. Kesätyökampanja-aika on 4.5.-31.8.2020. Kesätyökampanjaa hoitavat Milla Aho, Pirkko Nejlik, Ani Närhi ja Pirkko Sydänmaa. Kunnanviraston ollessa suljettu lomakkeet palautetaan viraston postilaatikkoon (seinällä pääoven vieressä). Lomakkeiden tulostettavat versiot löytyvät tästä linkistä. Lomakkeita saa myös kunnanviraston keskustoimistosta sekä kirjastosta.

 5. Työntarjoaja ja nuori eivät saa olla lähisukulaisia; omia lapsia ei voi palkata tuella.

 6. Muilta osin sovelletaan yleisiä työehtosopimuksessa mainittuja nuoria koskevia säädöksiä.


  KAMPANJATOIMISTO/ Kunnanvirasto
  Multianraitti 3
  42600 MULTIA
  Puh. 040-3016 232
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.