Rantayleiskaavan muutos

Multian kunnassa on jo useamman vuoden ajan ollut suunnitteilla Multian rantayleiskaavan muutoksen käynnistäminen koko kunnan vesistöjen rannoilla. Muutostoiveita on kyselty kaava-alueiden maanomistajilta kirjekyselyllä v. 2018. Resurssisyistä johtuen kaavamuutosta ei ole viety eteenpäin eikä kunnanhallitus ole tehnyt virallista kaavamuutoksen käynnistämispäätöstä.


Ennakkokysely muutostoiveista

(avoinna 11.11.2022 saakka)

Rantayleiskaavan maanomistajille annetaan vielä mahdollisuus kertoa muutostoiveistaan nettikyselyn avulla. Pääsette vastaamaan kyselyyn alla olevalla lomakkeella. Vaihtoehtoisesti voitte myös lähettää lomakkeen sähköpostin liitteenä tai tulostaa lomakkeen ja lähettää tavallisena kirjeenä. Toiveet voi lähettää osoitteeseen Multian kunta, Rantayleiskaavan muutos, Multianraitti 3, 42600 Multia tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Vastaukset pyydetään toimittamaan 11.11.2022 mennessä.

Aiemmin (v. 2018) lähetettyjä kaavamuutostoiveita ei tarvitse lähettää uudestaan vaan ne huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan.

Tiedote maanomistajille (PDF)

Linkki kyselyyn (vaatii Suomi.fi -tunnistautmisen)

Voit myös tulostaa tai katsella lomaketta pdf-muodossa:
Tulostettava lomake muutostoiveista

Lisätietoja: aluearkkitehti Päivi Muhonen, p. 044 4598 434, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.