Kuntotalon taksat ja säännöt

Osoite

Pihlajatie 1

Aukioloajat

ma-pe 06.00-21.00
la 06.00-21.00
su 06.00-21.00

Tiedote kuntatalon liikuntatilojen käyttäjille

Kuntotalon liikuntatiloihin saa tulla jatkossa vain koulun puoleisesta päätyovesta. Kulunvalvonta siirtyy tälle ovelle ja tilojen käyttö on mahdollista entiseen tapaan klo 6.00-21.00, myös hälytysajat ovat normaalit.

Kulku punttisalille, patjahuoneeseen ja Sinerväsalille tapahtuu ainoastaan pukuhuoneiden kautta.

Käyttäjät ovat vastuussa tilojen asianmukaisesta käytöstä.

Sinerväsali

Maksulliset liikuntatapahtumat 10€/tunti (alv 10%)
Muut tapahtumat (maksulliset) 10€/tunti (alv 10%)
Muut maksuttomat tapahtumat (juhlat ym.) 10€/tunti (alv 10%)

Tapahtumien hintaan kuuluvat aulatilat, pukuhuoneiden ja pesutilojen käyttö sekä tarvittaessa kahvion käyttö.

Seurojen ja kansalaisopiston ryhmät erillisen sopimuksen mukaan. Kuitenkin sisältäen seuralta vuosimaksun 100€ ja osallistujan korttimaksun (kortilla kulku vain tiettynä aikana).

Kuntosali

  10 kertaa 3 kk 6 kk 12 kk
Aikuiset 30€ 40€ 55€ 100€
Perhekortti - 70€ 100€ 175€
Eläkeläinen, työtön, opiskelijat 12-24v 15€ 25€ 45€ 65€

Seurojen, ryhmien ja yhdistysten korttimaksu per asiakas on 5€/lukukausi.

Kouluryhmät kuntotalon tiloihin samaan aikaan kun opettaja tulee, vain opettajalla kortti käytössä, mikä toimii koulupäivien aikana. Kulku pääovesta.

Seurojen, yhdistysten ja kansalaisopiston ryhmien jäsenillä on mahdollisuus lunastaa kulkukortti, mikä toimii vain jumppien aikana. On myös mahdollista lunastaa itselle vuosikortti, jolloin kulku on mahdollista milloin vain. Ryhmien vetäjien on huolehdittava, että tiloista poistutaan vuoron päätyttyä, eikä jäädä tiloihin pyörimään.

Yksittäisen käyttäjän avainkortti on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa muille eikä sillä saa päästää myöskään muita sisälle tiloihin.

Takaovi toimii vain hätäuloskäyntinä. Mikäli ovinuppi rikotaan, tulee rikkojan korvata aiheutuneet kustannukset, vähintään 50€.

Hukkuneesta kortista tulee pikimmiten ilmoittaa tekniseen tai liikuntatoimeen. Kadonnut kortti mitätöidään ja maksua vastaan tehdään uusi.

Seurojen 100€ ”tilavuokra” sisältää ohjaajien kortit (+kokouksessa sovitun kortin yhdelle vetäjälle).

Aukioloajat muutettu, joka päivä aukeaa klo.6.00 ja aluksi ovet sulkeutuvat klo 22.00.

Kertaus: mikäli haluat käyttää vain punttisalia, kannattaa ostaa vuosikortti ja käydä niin usein kun haluat. Mikäli taas haluat käyttää seurojen tarjoamia liikuntapalveluita, niin lunasta ovikortti, millä pääsee ainoastaan kyseisten jumppien aikaan kulkemaan. Jos käytät molempia palveluja, osta vuosikortti ja kulje vapaasti.

Kuntosalin siivous suoritetaan pääsääntöisesti ma-pe klo 10.30-12.00 välisenä aikana (kesäkaudella jo klo 7.00 jälkeen). Siivouksesta voi aiheutua vähäistä häiriötä harjoitteluun.

Korttien hankinta

Kortteja saa kirjastosta sen aukioloaikoina.