Multian kesätyökampanja

Kunnassa on tänäkin kesänä käytössä kesätyötukiseteli. Tukisetelit on tarkoitettu 15 -17 -vuotiaille (vuosina 2006-2009 syntyneille) multialaisille nuorille kesätyöhön 1.5. - 31.8.2024 välisenä aikana. Kesätyötuen määrä on työllistäjälle 250 € / nuori. Nuori voi saada vain yhden kesätyötukisetelin / kesä. Tällä hetkellä seteleitä on jaossa kaikkiaan 10 kappaletta.

Tukea voi hakea multialainen yritys, yhdistys, säätiö tai seurakunta. Kesätyötukieteliä ei voi käyttää työskentelyyn kunnalla, valtiolla tai yksityistalouksissa. Kesätyötuella palkattava nuori ei saa olla yrittäjän /omistajan perheenjäsen. Tukea ei myönnetä, jos työsuhde on alkanut ennen kesätyökampanjaa eli ennen 1.5.2024.

Kesätyötukisetelillä työllistettäessä työ on suoritettava kolmen perättäisen viikon aikana, työtunteja tulee olla vähintään 60 h ja palkka vähintään 400 € / 60 tuntia. Nuori sopii yrityksen kanssa kesätyöstä ja hakee kunnanvirastolta kesätyötukisetelin, jonka hän toimittaa työnantajalle työsopimusta tehdessään. Nuoren palkkaava taho tekee työsopimuksen, maksaa palkan ja lakisääteiset työnantajamaksut sekä vastaa työturvallisuudesta. Sama työnantaja voi palkata tukisetelin kautta enintään kolme nuorta. Vastuut eivät missään tilanteessa siirry Multian kunnalle.

Työnantajat hakevat kesätyötukea työnantajan ja työntekijän allekirjoittamalla lomakkeella, johon on liitetty kesätyötukiseteli. Lomake on tulostettavissa Multian kunnan nettisivuilta. Hakemus toimitetaan työn päätyttyä viimeistään 30.9.2024 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Multian kunta/ Kesätyö, Multianraitti 3, 42600 Multia.

Työnantajat voivat ilmoittaa avoimia työpaikkojaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2024 mennessä kunnan nettisivuilta löytyvällä lomakkeella sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., josta se laitetaan Multian kunnan nettisivuille, sähköiselle ilmoitustaululle sekä facebookiin. Kunnan nettisivuilta multia.fi/kesatyokampanja löytyvät sähköiset lomakkeet työnantajille ja työnhakijoille.

Lisäksi Multian kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja, jotka löytyvät muiden kesätyöpaikkojen tapaan Avoimet työpaikat -sivulta

Lisätietoja: Lauri Kananen, nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh 040 3016230