Koulu

Koulutoimisto koulukeskuksessa

Junttilantie 2
42600 MULTIA

Koulun yhteystiedot


Uusi Sinervän koulu ja sen viihtyisyys tuovat potkua niin oppimiseen kuin opettamiseenkin. Iloitsemme puhtautta, siisteyttä ja kauneutta hohtavasta uudesta koulurakennuksesta. Ikkunoista näkyy kaunis Sinervä. Koulu tarjoaa turvallisen, kauniin ja viihtyisän ympäristön tehdä koululaisen työtä, opiskella. Se tarjoaa multialaisille paikan kohdata, toimia ja tehdä hyvää yhdessä.

Sinervän koulu on vuosiluokkien 1-9 yhtenäiskoulu, jossa oppilaat, opettajat, koulunkäynninohjaajat ja muu henkilökunta tuntevat toisensa ja tekevät yhteistyötä keskenään. Koko työyhteisön yhteisöllisyys ja oppilaiden kohtaaminen ovat tärkeimpiä tavoitteitamme. Kohtaaminen ja yhdessä oleminen on tärkeää. Se vahvistaa yhteisöä. Sillä on syvällinen merkitys. Kun jaamme hyvän hetken, luomme hyviä muistoja, jotka kantavat tulevaa.

Multialla on vahvat juuret kulttuurissa ja Sinervän koulu tunnetaankin laulavista ja soittavista lapsistaan sekä koululaismusikaaleistaan. Myös kuvataide näkyy vahvasti koulun arjessa, juhlissa ja koulun ulkopuolella. Lisäksi koulussamme panostetaan  uusiin oppimisympäristöihin sekä tieto- ja viestintätekniikkaan.

Sinervä koululle myönnettiin Harrastamisen Suomen malli -palkinto Keski-Suomen Urheilugaalassa 11.3.2022. Maakunnallisen Harrastamisen Suomen malli -palkinnon perusteluissa “Multia on hienolla tavalla tunnistanut harrastustoiminnan tärkeyden lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääjänä. Kunnassa on tiedostettu pienen kunnan mahdollisuudet ja haasteet. Sisällyttämällä harrastustoimintaa koulupäivän sisälle ja välittömästi koulupäivän jälkeen on huomioitu koulukuljetukset sekä harrasteryhmien ohjaajien saaminen. Näin on pystytty tarjoamaan hyvin monipuolinen valikoima erilaisia harrastuksia ala- ja yläkoulun oppilaille.”

Koulussamme järjestetään paljon yhteisiä juhlia, retkiä ja tapahtumia. Yhteisillä tapahtumilla on kasvatustehtävä. Ne vaikuttavat ilmapiiriin, turvallisuuden ja tasa-arvon tunteeseen sekä koulurauhaan. Ystävyyssuhteita on mahdollista ja arvokasta luoda myös yli koululuokkarajojen. Koulumme tapahtumiin vanhemmat ovat tervetulleita ja toivottuja vieraita!

 

Koulukeskuksen henkilökunta 2019-2020