Koulu

Uusi koulu on valmistunut!

 

sali.jpg

Saimme aloittaa lukuvuoden 2021-2022 uudessa koulurakennuksessa, Sinervän koulussa! Iloitsemme puhtautta, siisteyttä ja kauneutta hohtavasta uudesta koulurakennuksesta. Ikkunoista näkyy kaunis Sinervä. Uskomme, että uuden koulun viihtyisyys tuo potkua niin oppimiseen kuin opettamiseen.

Sinervän koulu on vuosiluokkien 1-9 yhtenäiskoulu, jossa oppilaat, opettajat, koulunkäynninohjaajat ja muu henkilökunta tuntevat toisensa ja tekevät yhteistyötä keskenään. Oppilaita koulussamme on 144.

"Me lapset Multian laulamme". Multialla on vahvat juuret kulttuurissa. Sinervän koulu tunnetaan laulavista ja soittavista lapsista sekä  koululaismusikaaleista.  Myös kuvataide näkyy vahvasti koulun arjessa, juhlissa ja koulun ulkopuolella. Koulu panostaa uusiin oppimisympäristöihin sekä tieto- ja viestintätekniikkaan (TVT). Esimerkkinä mm. Sinervä android -koulun saama valtakunnallinen tunnustus.

Koulutoimisto koulukeskuksessa

Junttilantie 2
42600 MULTIA

Sivistystoimenjohtaja Päivi Salonen

Rehtori Reima Viitala

Koulusihteeri Miia Karja

Perusopetuksen vuosiluokat 0-9 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opettajienhuone

Opinto-ohjaaja Helena Rautiainen

Erityisopettaja Katariina Hyvärinen-Harju

Erityisopettaja Milka Salo

 

Koulukeskuksen henkilökunta 2019-2020

 
 

Navigaatio