Multian aamu- ja iltapäivätoiminta

Junttilantie 2, Sinervän koulu

42600 Multia

Puh. 014 2481 249, 040 3016 249, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Iltis on avoinna koulupäivinä ma-pe 

Aamu klo 6.45-9.45 (tarvittaessa)

Iltapäivä klo 12.30-16.30

Vastuuohjaaja: Jonna Raiskinmäki

Ohjaajat: Ritva Vuorinen, Timo Saxlund ja Anne Kulmala. 

Maksuton aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetukseen otetuille tai siirretyille oppilaille.

Aamu -ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä sekä tukea myös perhettä ja koulua kasvatustehtävässä. Toiminnalla pyritään vähentämään lapsen yksinoloa, ennaltaehkäistään syrjäytymistä, otetetaan huomioon tasa-arvoisuus ja lisätään turvallisuuden tunnetta aikuisen läsnäololla. Pyrimme siihen, että jokainen lapsi kokee olevansa arvostettu ja hyväksytty. Toiminnassa tarjotaan lapsille monipuolista ja vireätä tekemistä, huomioiden lepo ja lapsen omat mieltymykset. 

Toimintaan haetaan keväällä, mutta tarvittaessa paikkaa voi hakea myös kesken vuoden. Hakemuslomakkeita saa Sinervän koulusta, aamu- ja iltapäivätoiminnasta ja Kissaniemen päiväkodilta. Hakemuslomakkeen saa tulostettua myös kunnan internetsivuilta kohdasta eAsiointi ja sieltä sivistystoimen alta. Samassa paikassa on linkki sähköiseen lomakkeeseen, joka käyttää Suomi.fi -tunnistautumista.