Maaseutupalvelut

Multia on kuulunut 1.1.2013 alkaen Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueeseen. Lisätietoja yhteistoiminta-alueesta ja ajankohtaisista asioista löydät Keuruun kaupungin www-sivuilta tästä linkistä.

Yhteinen, virallinen sähköpostiosoitteemme on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Paperipostia voi lähettää Keuruulle: Maataloushallinto, Keuruun kaupunki, Multiantie 5, 42700 Keuruu.

Yhteistoiminta-alueen paikallinen toimipiste on avoinna ajanvarauksella Multian kunnanvirastolla, osoitteessa Multianraitti 3, 42600 Multia. Maaseutusihteerin tavoitat parhaiten sopimalla ajan etukäteen.

Maaseutusihteeri Tanja Savolainen, puh 0400 542 220, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Multialla on aktiivitiloja maataloustuen hakijoina v. 2021 yhteensä 66 kpl. Tiloilla tuotetaan pääasiassa heinää, viljaa, naudanlihaa ja marjoja sekä metsässä puuta. Erikoiskasveista viljelyssä on kuminaa, ruokahernettä ja marjakasveja, lähinnä herukkaa. Peltoa on viljelyssä yhteensä n. 1500 hehtaaria ja keskipeltoala on n. 24 hehtaaria.
Sukupolvenvaihdos tehdään keskimäärin kahdella tilalla vuosittain.

Linkkejä