Multian harrastamisen Suomen malli kerhotoiminta

Multian kunta on mukana harrastamisen Suomen mallin ( HSM ) mukaisessa kerhotoiminnassa. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle 1.-9. luokkalaiselle mieluinen maksuton harrastus koulupäivän aikana.
Multialla Sinervän koulu järjestää toimintaa kolmena päivänä viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin 1.-6. luokkalaisille ja tiistaisin 7.-9. luokkalaisille.
Kerhot toimivat koulupäivän sisällä klo 11.30-12.30 välisenä aikana, ajankohdasta käytetään nimitystä “siestakerhot”.
Kerhotoiminta on jaksotettu neljään noin kahdeksan viikon pituisiin jaksoihin. Oppilaille jaetaan ennen jakson alkua kerhokyselylomakkeet, joiden perusteella sitten suunnitellaan uudet HSM kerhot.
Kerhotoiveita otamme vastaan ja niitä myös yritämme toteuttaa. Kerhoihin osallistuminen on vapaaehtoista.HSM logo

Sinervä koululle myönnettiin Harrastamisen Suomen malli -palkinto Keski-Suomen Urheilugaalassa keväällä 2022. Maakunnallisen Harrastamisen Suomen malli -palkinnon perusteluissa mainitaan, että “Multia on hienolla tavalla tunnistanut harrastustoiminnan tärkeyden lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääjänä. Kunnassa on tiedostettu pienen kunnan mahdollisuudet ja haasteet. Sisällyttämällä harrastustoimintaa koulupäivän sisälle ja välittömästi koulupäivän jälkeen on huomioitu koulukuljetukset sekä harrasteryhmien ohjaajien saaminen. Näin on pystytty tarjoamaan hyvin monipuolinen valikoima erilaisia harrastuksia ala- ja yläkoulun oppilaille.”

Voit käydä tutustumassa HSM omilla sivuilla valtakunnalliseen toimintaan
www.harrastamisensuomenmalli.fi

Multialla harrastamisen Suomen malli kerhotoiminnan kerhokoordinaattorina toimii Anne Kulmala, johon voitte olla yhteydessä.

Jos olet kiinnostunut ohjaamaan jotakin kerhoa ota yhteyttä tai jos on jotain muuta kerhoihin liittyvää!

Anne Kulmala
Harrastamisen Suomen malli kerhokoordinaattori
040-5281926
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai voit ottaa yhteyttä myös wilman kautta 
 
 
HSM kuva1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 HSM kuva2b