Saavutettavuusseloste

Multian kunnan saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa https://multia.fi sekä kunnan sosiaalisen median kanavia ja on päivitetty 20.12.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Sisältö on pääsääntöisesti saavutettavaa. Sivustolla on kuitenkin osioita, joiden sisältö on tuotettu ennen uusien vaatimusten voimaantuloa ja niissä saattaa vielä olla puutteita. Etsimme itse aktiivisesti näitä epäkohtia ja korjaamme niitä aina löytäessämme, mutta otamme myös mielellämme vastaan käyttäjien havaintoja.

Saavutettavuuslain kohtuuttoman rasitteen periaatteen mukaisesti kunnan sosiaalisen median kanavilla julkaistavia videotallenteita ei pääsääntöisesti tekstitetä.

Kunta on vastuussa saavutettavuudesta vain omien julkaisujensa osalta. Mikäli kunnalla on velvoite julkaista jonkin muun tahon toimittama julkaisu, on sen toimittaja itse vastuussa tuottamansa sisällön saavutettavuudesta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puhelinnumero vaihde 0295 016 000